Project Monniken

Help je mee?

De monniken Thomas, Cyrille en Atanase zijn prachtige, zuivere monniken. Ze woonden vele jaren lang in een klooster in België. En ineens, buiten hun toedoen, staan ze op straat.

 

Zoals je misschien weet, laten mensen als ze intreden in een klooster al hun bezittingen achter of schenken het aan het klooster.

 

De 3 mannen staan nu op straat, zonder geld. Gelukkig hebben ze ergens onderdak gekregen en beginnen ze wat donaties te ontvangen.

 

Samen met Margriet Wolf van Akoya (www.akoya.nu) wil ik de monniken graag helpen. Maar niet als liefdadigheid om niets. Ze maken namelijk geweldige wierook, die voorheen via de kloosterwinkel werd verkocht.

 

De wierook is volledig zuiver, gemaakt van hars en pure, etherische oliën.

 

En die willen we graag verkopen, zodat de monniken wat inkomen krijgen en hun uiteindelijke wens kunnen gaan verwezenlijken: het opzetten van een winkel met allerlei zuivere geurobjecten (wierook, geurkaarsen etc).

 

Waarschijnlijk word jij, net als ik, meteen enthousiast van de wierook en word je ook in de toekomst klant van onze monniken.

 

De wierook kan je branden met een aromabrandertje. Gewoon een waxinelichtje onderin en een stukje wierook er bovenop. Het wierookje smelt dan langzaam en de subtiele geur komt vrij. Geen rook, geen stokjes die verbranden, gewoon een zeer pure, heerlijke geur.

 

We hebben ook superleuke aromabrandertjes, die je bij de wierook kan kopen. De brandertjes zijn allemaal nieuw gekocht en gedoneerd aan het project, dus de totale opbrengst gaat naar de monniken.

 

Concreet:

  • een prachtig blikje wierook kost € 5,95 (wij vinden het veel te goedkoop, maar dit is de prijs die de monniken willen vragen)

  • De brandertjes kosten € 9

  • We hebben 6 geuren om uit te kiezen

 

Ik zal de wierook en de brandertjes in ieder geval tot het najaar meenemen naar al mijn cursussen van InnerLicht, van More Moving Miracles en van Samma. Als jij mee wilt doen, wil je dan contant geld meenemen? Denk ook eens aan een kadootje voor iemand die je iets goeds wil wensen of die je zeer dierbaar is. Voor € 14,95 heb je dus een superleuk setje. Je krijgt er een kadotasje bij.

Je kan de wierook natuurlijk ook zonder brandertje kopen.

 

 

Doe jij ook mee? Help jij de monniken ook een stukje op weg zodat ze een eigen leven op kunnen bouwen?

 

Volg jij geen cursussen momenteel maar wil je wel meedoen? Neem dan even contact op via info@sammacentrum.com.

Image
©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra